Händiga frun och Trisslotten

Publicerat den

Kanske är det någon som biter på naglarna och undrar hur det gick med min toareparation härförleden. Jo, men fint! Eller rättare sagt: operationen lyckades, patienten dog. Alltså: jag gjorde allt jag kunde och lite till, lärde mig mycket om utgående modellers innandömen, skruvade isär och skruvade ihop och hoppades på det bästa.
Men så väl slutar inte alla berättelser att den glada amatören löser problemen och därefter självbelåtet korkar upp champagnen.
Nej, det blir som vanligt i vår familj: vår raske rörkille B kontaktas i ärendet via e-post eller sms. B svarar glatt att det där ska han ordna! Och si, det gör han!
Dag och tid avtalas och innan han ens har hunnit stanna bilen på gårdsplanen står han på trappan som ett aprilväder, kliver in (och skitar ner golven),  lyckas befria den gamla toan från dess fäste och baxar in den nya. Den är mycket fin.
Den limmas fast och får bara beundras på håll under ett dygn sådär.
Därefter fixar han raskt några andra småsaker som har med rören att göra, och på väg ut vänder han sig om och säger: Jag är som en Trisslott, vet du! ”Plötsligt så händer det!”Plötsligt så händer det.
Så sant!
Och där står jag med gapande mun.

Annons

2 reaktioner till “Händiga frun och Trisslotten

  Gunnel Malmström sade :
  10 augusti, 2013 kl. 17:53

  Så roligt att höra att det ordnade sig… O som sagt, det finns ju folk som bara gör sådana saker och de ska ju också leva. Hälsningar Gunnel

   iwasorenson svarade:
   10 augusti, 2013 kl. 23:14

   Haha, jo, och rolig r han ocks som du frstr!

   Allt gott

   Iwa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s