Om mig

Iwa (kopia)  Jag är operasångerska och sångpedagog. Numera är jag aktiv i styrelsen för Stiftelsen Kungliga Teaterns Solister, där jag är vice ordförande, och ordförande för Stiftelsen Joel Berglunds stpendiefond. I Röstforum är jag  numera redaktör för tidningen Röstläget och webbansvarig till dess den nya hemsidan kommer igång.

Jag är aktiv på Facebook och på Twitter, (fast jag är dålig på att kvittra),  och sedan  hösten 2010 student vid Stockholms Universitet.

Bloggen Dagmargustafsonselever.wordpress.com skapade jag för två år sedan, eftersom den föreningen vid den tiden inte syntes alls på nätet.

Yrkesmässigt undervisar jag i sång (ger privatlektioner), något som jag började med redan omkring 1970, men som under perioder har gått mer på sparlåga. Nu har jag mer tid och tycker  det världens roligaste yrke.

När jag får tid över jobbar jag även med  Musikaliska Akademiens projekt,  Levande Musikarv. Målet är att tillgängligggöra äldre musik, som är alldeles för bra och intressant för att ligga ospelad. De artiklar om Fritz Arlberg och Birger Anrep-Nordin  som jag skrivit är nu klara.

Jag har läst musikvetenskap på Stockholms Universitet under några år, och har en magisteruppsats under omarbetning. Hoppas den kan bli klar i vinter…

Under tiden går jag en skrivkurs.

Mer om mig finns på min webbsida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s